woensdag 8 augustus 2007

Dag 2 San Diego

Maandag 2 mei 2005

Zoals te verwachten ware we vroeg wakker (om 5 uur). Bij de overnachting in Motel Days Inn zat ook een ontbijt inbegrepen, dus wij naar de ontbijtzaal. Op internet zag het er leuk uit, nou valt het altijd tegen, dit dus ook. Maar het smaakte niet echt slecht.

De kids hadden pancakes en scrambled eggs en wij toast met pancakes en scrambled eggs.

Om de tijd vol te maken voordat we de auto gingen halen, even op de mall rondgelopen tegenover ons motel.

Patrick even een paar sneakers gekocht en om 11 uur onze auto opgehaald bij Dollar. Ons overlaten halen voor een toch wat duurdere auto. We rijden dus nu in een super chique Chrysler 300










Met onze gave car eerst maar naar Coronado Landing Park waar we een schitterend uitzicht hadden op de skuline van San Diego. De kids waren helemaal gelukkig met het kleine strandje waar ze lekker hebben gespeeld. Wij zaten in een superrestaurantje met het oog op de kids, de ferry, de skyline en een zalige mexicaanse lunch.



Daarna heerlijke gewandeld in Seaport Village, een Ben en Jerry's gegeten. Helaas ging het spetteren.

Toch nog maar even naar het zeilschip Star of India. Daar lagen nog een aantal cruise-schepen waaronder de Veendam en de Amsterdam van de Holland-Amerikalijk. Gigantische schepen.


Om 17.00 terug naar het motel waar de kids perse nog even wilden zwemmen (hoewel het aardig fris was geworden met de bewolking)

Nog even wat eten en dan vroeg naar bed. Dan zijn we goed uitgerust om een dagje op SeaWorld door te brengen.

Geen opmerkingen: