woensdag 8 augustus 2007

Dag 1 vlucht naar California

Zondag 1 mei 2005

Wij vertrokken om 9.15 van huis. Weggebracht door opa en oma van Steijn, die we weer zien in California op de reunie, zaterdag 14 mei.
Wel een raar idee, zo ver van huis en dan je familie uit Nederland weer zien.
Om 13.00 steeg ons vliegtuig op, een boeing 767, vlucht US0043, op weg naar Philadelphia.

Veilig geland om 15.00 (local time).Toen door de douane, allerlei formulieren invullen en vingerafdrukken gegeven en ze hebben een irisscan van ons gemaakt. De koffers gehaald (die worden niet op de volgende vlucht gezet) en vervolgens weer op de band gezet voor onze vervolgvlucht.

Een stuk pizza en een salade gegeten en dan maar wachten bij de gate. De kids waren doodmoe en sliepen gelijk toen we ze op de grond hadden gelegd (in NL was het inmiddels 23.30).
Nog langer gewacht dan de 5 uur want het vliegtuig had een technisch mankement. Dan toch maar wat patatjes halen bij McDonalds voor de kids en om 20.45 mochten we boarden.
Het was erg druk bij de startbaan, eindleijk om 21.30 zaten we in de lucht.

We landden om 24.00 (local time) met een Airbus A319 vlucht US0127 in San Diego.

De koffers hadden we al snel. Naar de taxistandplaats waar een taxi ons naar het motel Days Inn reed. Daan en Tessa waren de laatste 2 uur in het vliegtuig al wakker, maar om 1 uur 's nachts in het motel lukte het slapen toch wel snel

Geen opmerkingen: