woensdag 8 augustus 2007

Dag 14 de Vansteynreunion



Zaterdag 14 mei 2005


Eindelijk de dag waarom we uiteindelijk toch naar California zijn gekomen. De familiereunie.


2 jaar geleden hadden wij de primeur om het als eerste te organiseren in de Mariahoeve. De startplaats van opa en oma van Steijn.


Toen besloot Cees (oudste zoon van tante An) dat er 2 jaar later een reunie in California zou plaatsvinden. Wij hadden al meteen toegezegd te zullen komen.


Het werd bij Case (Cees in het Amerikaans) gevierd. Er was door iedereen eten gemaakt (door de amerikanen dan). Een hoop familie gezien en gesproken. Iedereen is op de foto gezet door Jack speciaal voor Case die een familiestamboom bijhoudt.
Toch ook heel apart om alle hollanders te spreken in den vreemde. Ben je zo ver weg en dan zie je de buurman (Tom en Edwin).
Eigenlijk is het nog te kort om iedereen goed te spreken. Er liep zo'n 100 man. De kinderen hebben zich prima vermaakt ondanks dat ze geen Engels konden spreken.
Tessa had met die meiden gelijk maar een aantal woorden uitgewisseld. Zij wees bv een boom aan. Zei in hollands het woord en die meiden vertelden haar wat het in het engels betekende. Als we hier 3 maanden zouden blijven, spreken de kids vloeiend engels.
Helaas is morgen onze laatste dag hier.Zit het er weer op.
Om 2 uur 's nachts lagen we in ons bed. Daan en Tessa waren al eerder naar huis gegaan met Jack en Jenny

Geen opmerkingen: