woensdag 8 augustus 2007

Dag 10 Highway one

De mooie kust van California

Dinsdag 10 mei 2005


Uitgecheckt bij het hotel met een aardige domper. Daan had leuk gespeeld met de playstations op de tv. Nergens had er gestaan dat je hiervoor extra moest betalen. Dus toen we de rekening kregen met $ 35 extra was dat even slikken. Een goede leer voor de volgende keer.


Maar op naar Jack en de rest van de familie. We besloten toch de highway one te nemen, de mooie kustweg. Het zou dus geen 6 uur worden dat we bij Jack zouden aankomen.


Onderweg gegeten bij een backery. Dan denk je dus, da's een bakkerij met alleen gebank, maar nee hoor je hebt er van alles.

Patrick had een tortilla, Mariƫlle een salade, Tessa appeltaart en Daan een muffin wat uiteindelijk 2 zoete geroosterde boterhammen bleek die hij erg lekker vond.


Onze reis weer vervolgd. Toen de weg erg bochtig werd, werd Tessa niet goed en moest overgeven in de auto. Nadat we stopten kwam ook bij Daan alles eruit. Hij hoefde niks schoons aan, maar voor Tes moesten we schone kleren uit de koffer halen en de auto schoonmaken met onze handdoeken.


Gelukkig hebben de kids daarna een tijd geslapen in de auto.


Om 9 uur 's avonds kwamen we moe aan bij Jack Jenny en Nathan. Als grote verrassing was ook tante An bij hun (speciaal voor ons, om ons te verwelkomen).

We hebben heerlijk gegeten, hamburgers van de megabbq van Jack met een lekkere salade.

Geen opmerkingen: